Olet täällä

Kirjapaketti

Myyntihinta: 25 e
Jäsenhinta: 15 e

Aikuisten kirjapaketti sisältää kolme kirjaa, jotka kertovat eri tavoin perheellistymisestä adoption kautta. Erinomaista lomaluettavaa!

 

Pitkä tie äidiksi

Pitkä tie äidiksi on toivoa tuova selviytymis- ja kasvutarina, jossa 17 vuoden lapsettomuus päättyy onnellisesti – eikä kaikkein tavanomaisimmalla tavalla. Lilly Korpiolasta tuli äiti 17 vuoden odotuksen jälkeen, kun hän adoptoi Intiasta 8- ja 13-vuotiaat veljekset Vickyn ja Rahulin. Kirjassaan hän kertoo oman koskettavan tarinansa ja avaa samalla tuoreita näkökulmia suomalaisen naisen elämänkaareen, terapeuttiseen vanhemmuuteen ja monikulttuurisuuteen. Kirja on kertomus äitiydestä, adoptiosta ja kasvusta perheeksi. Teos tarjoaa myös katsauksen kansainvälisen adoption muuttuvaan maailmaan, jossa eräs uusi ilmiö on vanhempien lasten adoptio.

Sivuja: 323

EAN 9789513176570 2014

 

Gangesin tytär (pokkari)

Alkuteos La filla del Ganges/Les due cares de la lluna

Asha Miró syntyi vuonna 1967 Intiassa, josta hänet adoptoitiin Espanjaan 6-vuotiaana. Gangesin tyttäressä Asha palaa kahdesti aikuisena Intiaan etsimään juuriaan ja tutustumaan synnyinmaansa kulttuuriin, elämään ja ihmisiin.

Ensimmäisellä matkallaan hän vierailee kahdessa nunnien johtamassa orpokodissa, joissa asui lapsena. Hän haluaa löytää biologiset vanhempansa ja saada selville, miksi nämä hylkäsivät hänet. Intian-matkan ja menneisyyteen suuntautuvan löytöretken kuvaukseen nivoutuvat lapsen muistot sekä katkelmat espanjalaisen adoptioäidin päiväkirjasta, jossa kerrotaan tytön sopeutumisesta Espanjaan. Toisella matkalla jännitys tiivistyy, kun menneisyyden mysteerit alkavat toden teolla paljastua. Asha tapaa biologisen sisarensa, joka on häntä vanhempi ja myös nimeltään Asha. Espanjaan adoptoitu Asha pohtii, millaista hänen elämänsä olisi ollut, jos häntä ei olisikaan adoptoitu ja hän olisi elänyt Intiassa. Kertomus on liikuttava ja kaikkine käänteineen suorastaan uskomaton.

Espanjassa kirjaa on myyty 150 000 kappaletta. Asha Miró on saanut kirjastaan valtavasti myönteistä huomiota. Adoptiovanhemmat ovat pitäneet kirjaa ja Ashan kertomusta valtavan positiivisena kokemuksena, joka osoittaa, että vanhemmankin lapsen adoptio voi onnistua loistavasti. Kirja on ollut tärkeä myös muille adoptoiduille, jotka ovat löytäneet Ashan tuntemuksista paljon tuttua.

260 s., (kovakantinen) sisältää kuvaliitteen
240 s., (pehmeäkantinen),  ei kuvaliitettä
ISBN: 952-471-509-0
Like Kustannus, 2005

 

Kolme poikaani - Ilo, Voima ja Tahto (2007)

”Kannan sinua sylissäni kuin haurasta harsoa olisit. Mieleeni juolahtaa, että käsilaukkuuni sinut piilotan. Kantaisin vasemmalla olallani liki sydäntäni. Sieltä sinua ei löydettäisi - omaa aarrettani!

”Tämän kirjan runot on poimittu päiväkirjoistani. Lapsettomuus, esikoispoikieni erilaiset kuolemat ja kolmannen poikani adoptio-odotus ovat myllertäneet elämääni.
Silloin kun suruni oli äärettömän valtava ja ikävä aivan lohduton, oli ainoa selviytymiskeinoni kirjoittaa tuntojani päiväkirjaani.

Näiden runojen tarkoitus on kertoa miltä tuntui kun kaikki kaunis vietiin minulta hetkessä pois ja siitä miltä tuntui saada jotain niin suurta ja ihanaa, elävä lapsi!”

 

Tilauksen hintaan lisätään postikulut 4 euroa.